SAMSUN / HAVZA - Vakıfbank Atatürk Ortaokulu

Fikret YAVUZ - Okul Müdürü

28 Aralık 1970 Havza doğumlu olup, 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi 1993 Mezunuyum. Ayrıca 2017 yılında Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldum. 2022 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünden (yüksek Lisans) mezun oldum.                                                                                                                                                                                                         Meslek hayatıma 7 Şubat 1994 tarihnde ilçemiz Elmacık İlkokulu´nda başladım. 1998 yılında Kamlık İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak atandım. 2000 yılında Kamlık İlköğretimokulu´na Müdür olarak atandım. 2010 yılında Ilıca İlköğretimokulu´na müdür olarak atandım. Ilıca İlköğretimokulu müdürü iken geçici görevle 25 Mayıs Ortaokulunda müdür olarak görev yaptım. Daha sonra Ilıca İlköğretimokulu müdürü olarak göreve devam ettim. 03/07/2019 tarihinden itibaren Vakıfbank Atatürk Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktayım.