SAMSUN / HAVZA - Vakıfbank Atatürk Ortaokulu

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Fikret YAVUZ öncülüğünde başlayan yenileme çalışmalarımız, kısa bir zaman diliminde tamamlanarak; konferans salonumuz kullanıma açıldı.

Sayın Müdürümüz'e yapmış olduğu katkılar adına çok teşekkür ediyoruz ve salonumuzun sağlıklı günlerde kullanılmasını diliyoruz...

Ara

Karayolu Trafik Güvenliği 2021-2023 Eylem Planı kapsamında yapılacak faaliyetler  doğrultusunda ilimiz genelinde düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında slogan  yarışında 5/A Sınıfı öğrencimizin Eseri İl Üçüncüsü seçilmiştir.  Öğrencimiz Enes KARA' ya ödülü 24/12/2021 günü  İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT tarafından verilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.